Fudzilla
April 23, 2014, 02:09:22 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Fudzilla Forum is open
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Command & Conquer 3 Tiberium Wars comes soon  (Read 9878 times)
Possible Impact
Newbie
*
Posts: 7


View Profile
« on: March 01, 2007, 01:19:17 AM »

Link to article:
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=39

Gamespot wants money to join.
Here is a spot with free torrent download.

http://www.gameupdates.org/details.php?id=900  <--<< Command & Conquer 3 Tiberium Wars - Demo

Logged
Gman
Administrator
Newbie
*****
Posts: 37


View Profile Email
« Reply #1 on: March 01, 2007, 01:33:56 AM »

thanks mate very much appreciated!
Logged
motiv
Global Moderator
Newbie
*****
Posts: 21



View Profile Email
« Reply #2 on: March 01, 2007, 10:25:05 PM »


Hopefully I will be getting this game. it's competition Supreme Commander is a hell of a slow game in Single Player mode and slightly Intensive on my old PC system.
Logged
fudo
Administrator
Full Member
*****
Posts: 161


View Profile
« Reply #3 on: March 02, 2007, 12:03:57 AM »

I hope that graphics will be good as we need some intensive benchmarks Smiley
Logged
ThePate
Newbie
*
Posts: 10


View Profile Email
« Reply #4 on: March 02, 2007, 12:07:56 AM »

I hope that graphics will be good as we need some intensive benchmarks Smiley
Isn't this based on modified C&C Generals-engine?

I heard it was kinda heavy, pretty much unoptimized compared to technology it brought. :/

Well, hope to see better, more graphics intense one. (Not too much! Or I can not run it. Cheesy)
Logged
Possible Impact
Newbie
*
Posts: 7


View Profile
« Reply #5 on: March 04, 2007, 07:02:07 AM »

Review of Hardware for C&C 3 Tiberium Wars.
test 10 graphics cards on four processors (2 AMD/2 Intel).

http://legionhardware.com/document.php?id=623

Quick summary: works at full frame rate (29 FPS) on most modern hardware.  Grin
Logged
King of Pilots
Newbie
*
Posts: 20


I come from awhalachkawaka. Seriously.


View Profile Email
« Reply #6 on: March 13, 2007, 08:30:06 PM »

even a geforce Fx4500? Grin

It's strange that ALL the cards do the same amount of FPS. Either the limit of fps is 30 fps, or there is a problem with the statistics.
Logged
Gman
Administrator
Newbie
*****
Posts: 37


View Profile Email
« Reply #7 on: March 14, 2007, 02:10:41 PM »

i am not sure about this game. not all that impressed i have to admit. it is usual CnC stuff, but nothing compared to the company of hearoes details level. so no idea why is it so heavy for the computers to work with. i mean why cant u go over av 30 fps
Logged
King of Pilots
Newbie
*
Posts: 20


I come from awhalachkawaka. Seriously.


View Profile Email
« Reply #8 on: March 14, 2007, 06:24:41 PM »

I have a X1800XT, and company of heroes run as good as heaven! I mean that it has no problem, no slow down. Just the shadows are off, other settings are all maxed. It has the graphic of call of duty 2, but it's an RTS. Ea should stop using old engines, do some shiny textures (if any) and just a couple of shader effects, and call it a new engine. I was disappointed because of this low graphic.
Logged
aznstriker92
Full Member
***
Posts: 151



View Profile Email
« Reply #9 on: March 01, 2008, 08:31:05 PM »

This is a amazing game, I still play it. But EA sucks with customer support.
Logged

Running a X600 128mb, In need of a new graphics card badly......
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!